marți, 17 martie 2015

Samsung RB31FDRNDSA -cea mai buna combina frigorifica medie No Frost

Compresor inverter, zgomot mic, instalatie frigorfica No Frost cu cea mai buna clasa de climatizare posibila, Samsung RB31FDRNDSA poate fi optiunea pentru utilizatorii ce doresc o combina frigorifica pe culoare argintie, No Frost si de dimensiune medie.

Ceea ce o diferentiaza fata de restul combinelor din acelasi segment de pret este in primul rand calitatea instalatiei frigorifice, compresorul inverter, la care producatorul ofera din start 10 ani garantie este foarte fiabil, intrucat lucrul mecanic se face prin camp electromagnetic, neexistand frecare. Aceasta tehnologie determina un zgomot foarte mic, respectiv 39 db(A) si un consum redus de energie de sub 0.6kW/zi. 

In ceea ce priveste calitatea racirii sistemul No Frost este Air Multi Flow, adica distribuirea curentilor de aer se face radiar, fapt ce nu cauzeaza o lipsa de umiditate specifica vechilor sisteme No Frost transversale, unele din acestea avand si pompa de vacuum. Existenta electrovalvei pe compresor face ca utilizatorul sa poate seta temperatura inclusiv la congelator, iar in momentul in care nu sunt produse in acest compartiment, se poate seta temperatura maxim superioara, respectiv, -16 grade Celsius, economisnd practic si mai multa energie electrica.

Cu un volum mediu, adica 210 litri la frigider si 90 de litri la congelator, aceasta combina poate fi suficienta pentru o familie de 3-4 membri. Design-ul modern face ca acest produs sa fie foarte usor integrabil intr-o bucatarie moderna, recomandarea noastra fiind ca celelalte electrocasnice sa fie pe culoarea inox, argintie sau neagra, pentru a se potrivi cromatic.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu