luni, 23 martie 2015

Liebherr CTP2921-cel mai bun frigider ieftin

Cu siguranta cea mai buna varianta pentru utilizatorii care doresc un frigider ieftin si bun, Liebherr CTP2921 se distanteaza fata de orice se poate gasi pe piata in acelasi segment de pret. Probabil putini stiu despre firma Liebherr si se intreaba ce firma mai e si aceasta. E simplu...cea mai buna firma de aparate frigorfice, pompe de presiune si paradoxal macarale si alte sisteme hidraulice. O firma germana, care ofera in ceea ce privesc aparatele frigorifice 4 ani garantie completa si care in general folosesc compresoare foarte bune ca subansamble, cum ar fi Danfoss, in situatia in care nu le produc ei. 

Strict legat de Liebherr CTP2921, acest model de frigider are un volum mediu pe compartimentul frigider, asemanator unei combine frigorifice medii, respectiv 220 litri si un volum mic pe congelator, doar 52 litri. Cea mai buna clasa de climatizare posibila, respectiv SN-T, clasa care permite o autonomie mare de functionare in mediul ambiental, respectiv intre 8 si 38 de grade Celsius.

Singurul minus legat de acest model este dat de faptul ca nu exista sertare separate fructe, legume, acestea trebuind puse in acelasi loc, insa este un compromis bun, avand in vedere caracteristicile celelalte, fiabilitatea mare, garantia de 4 ani si nivelul de zgomot foarte redus, respectiv 40 dB(A).  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere aparate frigorifice.


Un comentariu:

  1. De departe cele mai bune frigidere din lume. Au comrepsoare Danfoss, pentru cine este frigotehnist .

    RăspundețiȘtergere