miercuri, 25 martie 2015

Hansa BHGI62138 -plita pe gaz, gratare din fonta si arzator WOK

Una din cele mai bune plite incorporabile la un pret foarte accesibil, Hansa BHGI62138 face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propuse de producatorul polonez de electrocasnice pentru piata europeana. Ceea ce o diferentiaza de celelalte plite din acelasi segment de pret sunt caracterisiticile foarte bune, practic cam tot ce-ti poti dori de la o plita.

Un inox bine polisat de calitate, care este greu amprentabil, gratare din fonta si arzator cu dublu inel de flacara, util pentru prepararea pe tigaie Wok, mai ales la specialitati din bucataria vietnameza sau asiatica. Plita are bineinteles aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta/termocuplu pentru gaz, ce elimina posibilitatea de a ramane cu gazul deschis, plita oprind automat alimentarea, in cazul in care s-a stins flacara.

Asfel plita pe gaz  Hansa BHGI62138 este o optiune foarte buna la un pret corect si poate face parte dintr-un pachet de electrocasnice incorporabile alaturi de cuptorul incorporabil  Hansa BOEI68462.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, precum si alte tipuri de plite cu alimentare electrica, pe gaz sau mixta cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila

Un comentariu:

  1. Am o plita incorporabila de la Hansa si s-au dus destul de repede butoanele, cam dupa 3 ani. Cei drept sunt universale si se pot inlocui cam cu ce vrei tu daca nu mai gasesti de la Hansa, dar cred ca ar fi trebuit sa tina mai mult

    RăspundețiȘtergere