joi, 26 martie 2015

Gorenje W7523-cea mai buna masina de spalat rufe la un pret mediu

Gorenje-unul din producatorii care fac la ora actuala cele mai fiabile masini de spalat rufe alaturi de Miele, Siemens si AEG, are avantajul fata de acestia ca se axeaza inclusiv pe pietele medii. Astfel masina de spalat rufe Gorenje W7523 nu putea scapa ca recomandare cititorilor nostri. 

Pentru cei care nu stiu, Gorenje a fost primul producator de masini de spalat rufe automate din Europa si in acest moment au o linie automatizata la care lucreaza doar pentru mentenanta vreo 20 de oameni, asadar erorile sunt aproape de 0. Un alt lucru important de stiut este faptul ca Gorenje
produce absolut toate subansamblele folosite pe masina de spalat rufe incepand de la garnituri pana la motoare. Din acest motiv, alaturi de Miele se mai gasesc pe forumuri persoane care se plang ca nu pot schimba masina de spalat pentru ca nu se strica si apar istorii de 12-15 ani de utilizare, fata de media de utilizare actuala de 3-4 ani pentru o masina de spalat. Daca ar fi sa rezumam aceasta introducere Gorenje inseamna in primul rand calitate si apoi fiabilitate.

In ceea ce priveste spalarea, tamburul este proiectat special pentru a oferi o dusare uniforma astfel incat rufele sa fie spalate si clatite impecabil. Optiunile de programare ofera utilizatorului posibilitatea de a spala orice tip de tesatura, din programe mentrionam: programul scurt de 17 minute si programele ultra black-care garanteaza faptul ca masina nu va decolora nici hainele negre nici cele colorate si perfect white-asigura o curatare impecabila a hainelor. Ca programe adicente programului de baza selectat mentionam functia de prespalare care poate fi utilizata pentru hainele foarte murdare si optiunea de clatire suplimentara in situatia in care utilizatorul vrea sa se asigure ca aceasta etapa se realizeaza impecabil.

Cuva de 7 kg permite spalarea inclusiv a lucrurilor voluminoase nu neaparat grele cum ar fi pilotele si pernele, in situatia unor incarcari reduse masina ajustand consumul de apa si energie, fapt datorat existentei unui presostat care detecteaza cantitatea. Cele 1200 de rotatii pe minut sunt importante atat pentru faptul ca bumbacul poate fi foarte bine stors cat si din prisma faptului ca un numar mare de rotatii la centrifugare asigura o solicitare mai mica pentru motor si sistemul de transmisie atunci cand utilizatorul foloseste masina la rotatii sub 1200.

Asadar masina de spalat rufe Gorenje W7523 reprezinta cea mai buna optiune pentru cei interesati sa achizitioneze o masina la un pret mediu si bun. Pentru criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe cititi articolul Criterii alegere masina de spalat. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

2 comentarii: