luni, 30 martie 2015

Electrolux EKK52550OW-aragaz mixt plita pe gaz, cuptor electric

Una din cele mai variante de aragaz, Electrolux EKK52550OW are plita pe gaz si cuptorul electric multifunctional. Plita are aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz. La cuptor prezenta convectorului il face multifunctional, adica uniformizeaza temperatura in intreaga cavitate, oferind astfel utilizatorului posibilitatea de a prepara alimentele uniform, astfel incat acestea sa iasa asemanatoare celor servite intr-unrestaurant si acestea folosind la randul lor cuptoare electrice multifunctionale.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.
Latimea aragazului este de 50 cm si adancimea de 60 cm si un lucru foarte important de mentionat este calitatea superioara a emailului, acesta fiind tratat special antiamprentare si foarte rezistent la uzura mecanica, acesta avand avantajul ca nu se va mai ingalbeni, in zonele unde este utilizat intens. Mentionam faptul ca sub cuptor exista un sertar pentru depozitarea tavilor sau a tigailor, acesta fiind foarte practic si cautat in general de gospodine.

Supapa de siguranta pentru gaz asigura utilizatorului garantia ca gazul natural se va opri in situatia in care se va stinge flacara, acest termocuplu devenind obligatoriu incepand cu aragazurile fabricate in 2014. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

Un comentariu: