luni, 23 martie 2015

Cat de bun este un cuptor cu abur?!

Un nou trend in piata de electrocasnice incorporabile, cuptorul cu abur reprezinta pentru multi o mare ceata, atunci cand vrei sa afli mai exact ce face si cat de bun este. Daca este bun?...nu este extraordinar, mai ales pentru cei ce doresc sa aiba o viata sanatoasa si asta presupune si alimente sanatoase. 

In primul rand cel mai important lucru pe care un posibil utilizator trebuie sa-l stie cu privire la un asemenea tip de cuptor este dat de faptul ca un cuptor cu abur este si un cuptor electric multifunctional, deci poate face toate lucrurile pe care le prepara orice cuptor incorporabil. Ce este diferit la el?...faptul ca are anumite programe, separate de cele, sa le spunem clasice ale unui cuptor electric multfinctional, la care foloseste aburul si aici se produc diferentele. 

Cuptorul cu abur prepara alimentele practic in "sucul", pastrandu-le proprietatile nutritive si mare parte din vitamine, minerale si alte chestii utile si sanatoase pentru organism. Acest cuptor este recomandat cu precadere utilizatorilor care prepara si legume la cuptor, dar si anumite retete cu carne, carne care se va prepara exceptional.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu