sâmbătă, 28 martie 2015

Bosch KIV38X20-combina frigorifica cu volum mare la frigider


Desi este greu de crezut, se pot obtine si volume relativ mari, de 220 de litri doar la compartimentul frigider in situatia unei combine frigorifice incorporabile. Cel putin nemtii de la Bosch stiu... Combina frigorifica incorporabila cu dezghetare automata Bosch KIV38X20 este oarecum atipica si acest fapt o face probabil mai utila pentru cei care-si doresc o combina frigorifica incorporabila insa au nevoie si de un volum mediu spre mare. Astfel in detrimentul unui congelator care in mod normal era in jurul a 80 de litri, cei de la Bosch l-au micsorat, marind astfel volumul la partea de
frigider, in general mult mai util, avand in vedere ca acum exista foarte multe produse precongelate si nu mai este nevoie sa-ti congelezi tu produsele timp de 3-4 luni, in general in perioada de iarna...le iei direct din hipermarket.


Sistemul de racire static, sub denumirea comerciala "dezghetare automata" este eficienta pentru un astfel de volum, la partea de frigider acestea pastrand foarte bine alimentele, iar in ceea ce priveste congelatorul acesta trebuie decongelat o data la sase luni. Avand in vedere ca agentul frigorific este izobutan R600A, acesta are avantajul ca nu mai face foarte multa gheata in compartimentul congelator si este foarte usor de decongelat. 

In ceea ce priveste calitatea instalatiei frigorifice, acest model este echipat cu cel mai bun compresor, Danfoss si are cea mai buna clasa climatica posibila, respectiv SN-T, adica are o autonomie foarte mare de functionare in functie de temperatura mediului ambiental, acest lucru fiind cu atat mai important daca luam in considerare ca acest aparat va fi incorporat si exista riscul de supraincalzire.

Un comentariu: